üles
Laupäev, 27. aprill 2024
YoutubeFacebookInstagram

Otsi

Sisesta otsitav sõna...
...või sind huvitav kuu:

Artiklite sarjad

Rubriigid

Valdkonnad

Õpilaste sünnipäevad

27. aprill

30. aprill

2. mai

3. mai

4. mai

Töötajate sünnipäevad

27. aprill

29. aprill

Artiklite sari: Elu pärast KGd
Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Raul Vinni
Eve Tuisk, 25. november 2019

KG 18. lennu vilistlane Raul Vinni on ajakirjanik. Aga mitte ainult. Ta lohesurfab, jookseb maratone, laulab kooris – sest üks õige Saare mees peabki ju seda tegema –, kujundab, küpsetab. Ja kõigele lisaks on ta järgmise Saaremaa laulupeo üks idee autoreid ja eestvedajaid.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd – Karel Lember
Eve Tuisk, 31. oktoober 2019

21. lennu vilistlane Karel Lember on oma elu ja tegemistega tagasi kodusaarel, tõsi, väikese ringiga Uus-Meremaa kaudu. Nüüd aga naudib ta olukorda, kus suudab üht osa oma toidulauast otsast peale kontrollida, seda veel nii ägedate toiduainetega, nagu tatar, tuder ja kanep. Nimelt vastutab ta perefirma Karmeli olemasolu, värskuse, positiivse kuvandi ning uuenduslikkuse eest. Õnneks oskab ta aega võtta ka sportimiseks – kusagil on olemas purilaud, ratas, suusad ja metsajooksutossud.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd – Karolin Kruuse
Eve Tuisk, 30. september 2019

Kui KG 29. lennu vilistlane Karolin Kruuse kirjutaks raamatu, oleks selle pealkiri „Armastuskirjad iseendale”. See räägiks endast ja teistest hoolimisest ning oma elu juhtimisest läbi armastuse. Olgem ausad, Karolin teaks, millest ta seal räägiks, sest oma lühikese elu jooksul on ta tundnud läbipõlemist ning leidnud seejärel vabatahtlikuna Aafrikas sisemise õnne retsepti. Seda retsepti ning Palestiinast saadud kogemusi järgides toetab ta hetkel pagulaste integratsiooni Eestis ning avab seda maailma ka fotode kaudu.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd – Henri Rump
Eve Tuisk, 7. mai 2019

Henri Rump oli gümnaasiumi ajal aktiivne noormees, kes suutis lausa luulekeeles väidelda. Tema pilt on siiamaani klassiruumi 305 autahvlil. Nüüd on Henri tänu Ott Tänaku tiimis töötamisele läbi rännanud vist pool maailma – eelmisel aastal oli ta oma arvutuste kohaselt Eestist eemal 275 päeva. Ta ise leiab, et Kuressaare Gümnaasium on tema tegemisi tugevasti mõjutanud.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd – Ann Tarkin
Eve Tuisk, 2. aprill 2019

Gümnaasiumis väitluspisikuga nakatunud Ann Tarkin läks pärast KGd ülikooli õigusteadust õppima, täiendas end Moskvas Vene õiguse ja inimõiguste vallas ning on nüüdseks juba advokaat, kuid leiab, et võiks veel midagi juurde õppida. Ta jumaldab Moskva linna, kuid elab praegu hoopiski Brüsselis. Oma gümnaasiumiajast meenuvad Annile Ariita Sepa matemaatikatunnid ja ahjukana riisi ning külma kastmega.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Mari-Liis Aus
Reet Lasn, 14. märts 2019

Mari-Liis Aus õppis Kuressaare Gümnaasiumi 26. lennu A-klassis, tema klassijuhatajaks oli Ester Kuusik. Mari-Liisi kohta öeldakse, et just selline peabki üks ämmaemand olema – julgustav, rõõmsameelne, tugev ja hooliv. Oskab öelda õigeid sõnu just õigel ajal. Eks sellepärast ongi Mari-Liis täna Kuressaare haigla vastutav ämmaemand.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Kristin Liias
Eve Tuisk, 19. veebruar 2019

Värvilise peanupuga igav õpilane – nii meenutab end loomehing Kristin Liias. Samas tõdeb, et teda toetati ja innustati kooli ajal väga. Nüüdseks on moeloojast saanud stilist, kellel Eesti Laulu ja vabariigi aastapäeva eel käed tööd täis on. Aga mitte ainult. Tema tööpäevas peaks ka muul ajal rohkem tunde olema, et kõike südamelähedast teha jõuaks.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Liise Kukk
Aksliga Punase mere ääres talvepäikest nautimas. / erakogu2001. aasta lõpetaja - esimesed, kes talaaridega lõpetasid. / erakogu
Anu Liik, 14. veebruar 2019

17. jaanuari arhiivinurgast võis lugeda, et Meie KG ristiemaks on vilistlane Liise Kallas. Kuressaare Gümnaasiumi lõpetas Liise – tookord Kallas, nüüd Kukk – 2001. aastal. Siis riietuti esmakordselt talaaridesse. See oli lennu ettepanek, et oleks vähem muretsemist ning aktusel kõik korrektne. Ja traditsioon sai alguse. Üht-teist kooliajast ja sellest, kuidas tal on läinud peale lõpetamist, Liiselt nüüd teada saamegi.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Martin Villig
Merle Rekaya, 12. juuni 2018

Martin Villigu nimi seostub tänasel päeval ilmselt kõige rohkem Taxifyga, selle aasta märtsikuus tunnustati teda koos vennaga Eesti Aasta Ettevõtja 2018 tiitliga, 2015. aastal kuulutas Eesti Ettevõtlike Noorte Koda ta silmapaistvaks nooreks eestlaseks teaduse ja tehnoloogia kategoorias. See nimekiri ilmselt jätkub. Vaatame täna aga korraks tagasi ...

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Indrek Saar
Indrek Saar otsustas ühel heal päeval "oivikuks" hakata ja õppis sellest ajast peale neljadele-viitele / Kadri Purje13. lend ja b klass. Indrek Saar istub ees keskel / KG arhiiv
Raido Kahm, 13. aprill 2018

Kultuuriminister Indrek Saar, Kuressaare Gümnaasiumi 13. lennu vilistlane, meenutab kooli 40. juubeliaastal oma kooliaegseid tegemisi-toimetamisi ja räägib sellest, mis pärast edasi sai.

Eve Tuisk, 9. aprill 2018

Kui Laura-Liisa 10 aastat tagasi KG lõpetas, tahtis ta kindlasti ajakirjanikuks saada. Aga läks hoopis nii, et ta sattus programmi Noored Kooli ja sealt edasi juba hoopis teises suunas – endalegi pisut ootamatult sidus ta end lastega.

Intervjuu / PersonaaliaElu pärast KGd: Mikk Rajaver
Irene-Liis Saar, 8.b klass, 26. oktoober 2017

Mikk Rajaver õppis 30. lennu D-klassis, tema klassijuhataja oli Reene Kanemägi. Millega Mikk pärast gümnaasiumi lõpetamist tegelenud on, sellest saadki siit lugeda.

Eve Tuisk, 2. oktoober 2017

Hanna õppis Kuressaare Gümnaasiumi 34. lennu b klassis. Tema algklassiperioodi klassijuhataja oli Raina Rääp, põhikoolis Helle Rand ja gümnaasiumis Gerta Nurk. Millega Hanna pärast gümnaasiumi lõpetamist tegelenud on, sellest saadki siit lugeda.

Sirel Lember, 12.a klass, 24. märts 2016

Nimi: Gita Siimpoeg, lend: 36, klass: c, klassijuhataja: Anneli Meisterson.

Uurime Gitalt, millega ta tegeleb ja kuidas tal pärast KG lõpetamist läinud on.

Eve Tuisk, 10. veebruar 2016

Mul oli au õppida Kuressaare Gümnaasiumi 28. lennus. Meie klassi tähiseks oli b ja meid juhendas Mai Rand.

Teele Viira, 29. lennu vilistlane, 25. veebruar 2015

Nimi: Teele Viira, lend: 29, klass: C, klassijuhataja: Eve Tuisk

Merle Rekaya, 30. jaanuar 2015

Grete Paia on Kuressaare Gümnaasiumi 36. lennu vilistlane, Solistica 2015 žürii liige ja esineb Privilege´i noortepeol 16+ laupäeval, 31. jaanuaril.

Ta on võitnud noortebändi konkursil tiitli Superbänd 2011, teeb koostööd agentuuriga Moonwalk, saanud Eesti Laulu konkursil 2014. aastal II koha.

Uurisime Gretelt, kuidas ta elu on läinud peale KG lõpetamist.

Indrek Sirp, 17. lend, 4. aprill 2014

KG 17. lennu vilistlane, Rail Baltic Eesti projektijuht

Lehekülg: eelmine /3 järgmine

Kuulutused

Galerii